top of page

Hondenpoep in de Nessen

Het afgelopen jaar zijn er meerdere keren klachten bij de V9N binnengekomen over hondenpoep. In overleg met de gemeente zijn er in de wijk 2 extra prullenbakken en een aantal borden met de tekst ‘opruimplicht’ geplaatst.


In onze wijk worden veel honden uitgelaten: die van de eigen bewoners en die van mensen van buiten de Nessen die hier graag met honden lopen. Wij hebben- zeker bij de bewoners - de hoop dat eenieder aan zijn/haar plicht voldoet wat betreft het opruimen. Maar helaas blijven er mensen nalatig waardoor we dit ‘probleem’ onder de aandacht willen brengen.


Wij hopen dat de borden en prullenbakken effect zullen hebben. Over een aantal maanden zullen wij samen met de Nessenvertegenwoordigers van iedere Nes en de gemeente kijken in hoeverre dit voldoende effect heeft gehad en de evaluatie met jullie delen, via onze posts en natuurlijk tijdens de ALV.


Het bestuur.Aangezien, helaas, nog niet iedereen die in de Negen Nessen woont lid is van de Vereniging de Negen Nessen en dit bericht niet per e-mail ontvangt, wordt er bij alle bewoners een flyer in de brievenbus bezorgd.
HONDENPOEP-FLYER-a5
.pdf
Download PDF • 88KB


Comments


bottom of page